Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Welkom

De moderne productiefaciliteit van de Staalmeesters Group BV bevindt zich in Slowakije. 

Reeds sinds 1996 is zij actief op de Slowaakse markt. In mei 2002 is de firma Stawi SRO opgericht. De producten van de Staalmeesters Group BV worden door Stawi SRO geproduceerd. Stawi SRO is onderdeel van de Staalmeesters Group BV.  Zij richt zich op de productie van arbeidsintensieve staalproducten voor de werkmaatschappijen binnen de Staalmeesters Group en andere opdrachtgevers, zowel internationaal als nationaal. 

Stawi SRO is gevestigd in Bidovce, nabij Košice, in het zuidoosten van Slowakije. De productiehal met een totale oppervlakte van 10.000 m2 bevind zich 15 km oostelijk van Košice, in de plaats Bidovce, op 70 km van de Ukraine en 20 km van Hongarije. Gelegen in het hart van Oost-Europa. Op dit moment heeft STAWI SRO 80 medewerkers en produceerd zij 5.000 ton per jaar

De laatste jaren heeft Stawi SRO, zich gespecialiseerd in de verwerking van hoogwaardige plaatmaterialen. Aangezien US-Steel gevestigd is in Košice, en veel hoogwaardig plaatmateriaal (S355/S420) door West-Europa uit de Ukraine geïmporteerd wordt, is de bron van het materiaal dichtbij.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Producten

Staalmeesters BV Hoedliggers

Staalmeesters BV GLP-liggers

Staalmeesters BV Plaatliggers

Copyright 2009 - 2017 Staalmeesters BV, All Right Reserved - Sitemap | Disclaimer