Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Welkom


Waarom Staalmeesters Group BV als uw leverancier?

  • Uw Offerte binnen 24 uur!
  • Scherpe prijzen & korte levertijden
  • Flexibele & platte organisatie
  • Alle disciplines in 1 hand

  • Meer dan 30 jaar ervaring met Hoedliggers

Staalmeesters Group BV heeft:

  • Eigen Constructeurs

  • Eigen Tekenaars

  • Eigen Productie

  • Eigen Conservering

  • Eigen Transport

Jarenlange ervaring
Reeds sinds de jaren '80 worden door Staalmeesters hoedliggers in haar eigen projecten toegepast. Door de jarenlange ervaring in engineering, productie en montage van hoedliggers, kunnen wij de klant op alle gebieden van dienst zijn. Naast het toeleveren van de liggers, conform door de klant aangeleverde specificaties, is het tevens mogelijk Staalmeesters Group BV reeds in het begintraject bij het project te betrekken. Om de constructie in een vroeg stadium zo optimaal mogelijk te ontwerpen.

Ontwerp
De hoed liggers kunnen wij voor u berekenen en optimaliseren. De statische berekening ten behoeve van Bouw- en Woning toezicht kan door ons gemaakt worden. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van de meest moderne software om de constructie in 2D & 3D te kunnen optimaliseren. Tevens kunt voor het maken van de detailberekeningen bij ons terecht.

Engineering
Aan de hand van de berekening kunnen wij de hoedliggers uitwerken tot op werkplaats niveau. De digitale onderlegger van de vloerenleverancier lezen wij in. En zorgen ervoor dat beton en staal op elkaar aangesloten worden. Door ons 3D tekenpakker worden dan de 3D en 2D overzichtstekeningen tbv montage gegenereerd.  Hiervoor maken wij gebruikt van de meest moderne 3D-software: 


- Strucad

- X-Steel

De engineering vindt in Nederland plaats door ervaren tekenaar/constructeurs, zodat de communicatie zonder enig probleem kan verlopen.

Onderstaand ziet u een voorbeeld van een aansluiting van de hoedligger op beton, ook het beton wordt getekend aan de hand van de tekeningen van de beton / vloerplatenleverancier. De verschillende componenten sluiten daardoor foutloos op elkaar aan.

 

Productie
Productie van de hoedliggers vindt in onze productie in Slowakije plaats. Hierbij zijn flexibiliteit, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid de belangrijkste kenmerken. Alle liggers kunnen op verzoek geleverd worden met een 3.1.b certificaat. Staalmeesters Group BV is leverancier van THQ- , IFB en SFB-Liggers.

Conservering
De liggers worden volautomatisch gestraald SA 2 1/2 met een Gietart straalmachine, waarna de liggers worden geconserveerd met een 2-componenten Zinkfosfaatprimer van Zandleven Coatings. De liggers kunnen af fabriek 1-laags 80 um of 2-laags 120 um zichtzijde of compleet geconserveerd worden. Standaard RAL kleuren zijn RAL7016 (Antracietgrijs) en RAL7030 (Betongrijs). Andere kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.

Transport
Voor het transport vanuit Slowakije maakt de Staalmeesters Group BV gebruik van haar eigen vrachtwagens. Deze zijn uitgerust met "Track and Tracing" zodat de klant direct geïnformeerd kan worden wat de positie en verwachte aankomsttijd van haar goederen is. Lengtes tot 18 meter kunnen zonder problemen getransporteerd worden.

 

Copyright 2009 - 2017 Staalmeesters Group BV, All Right Reserved - Sitemap | Disclaimer